РЕЗИЛ

ВОЛЕН СИДЕРОВ БУЙСТВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ! ПОТРОШИ ЛАФКАТА ДО НАТФИЗ! (ОБНОВЕНА+ВИДЕО)

Депутатът и предводител на партия АТАКА, в компанията на съпартиеца си Десислав Чуколов  буйстваха в центъра на София и  ритаха  лафката до НАТФИЗ.
Беловласият, новоизлюпен татко отново бил в истерия, ритал  по стъклото на павилиона, ядосан на продавачката,  алармират   очевидци, според които печално известният с този род прояви народен  представител бил под въздействието на субстанции и вещества, които му придавали смелост и кураж, но пък силно влияели на трезвата му преценка за обстоятелствата.
Беловласият обвинил  жената зад щанда, че продава наркотици на малолетни, става ясно от съобщение на съратника му Десислав Чуколов в Twitter.

чуколов

Според информация от медиите Сидеров е нанесъл удари на продавачката, като е заявил, че ще извършва граждански арест.
Сидеров в агресията и гнева си ударил и случаен клиент на лафката, който имал неблагоразумието да се нареди за бира в злополучния момент.
За зла участ на депутата “извинисебе” ошамареният клиент и компанияната му, инициирали заснемането на клип и други способи за увековечаване на поредното  “изтърване” от страна  на Болен, както и побързали да сигнализират на медиите.
 Междувременно на мястото на инцидента, продължил повече от час пристигнали шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов.
На мястото се събрали и множество минувачи, студенти от  НАТФИЗ  и медии.

В интернет се водят разгорещени спорове дали е възможно в лафката действително да са били предлагани наркотици или по-скоро, на Волен Сидеров така му се е приискало, но не са му били предложени, което отпушило абстинентен гняв…

Вижте още...

Дебора е принудително изританата от Брадъра!

admin

Убий простака, но не с мълчание!

admin

VIP BROTHER-ДА СЕ ПОСМЕЕМ НАД ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ ! 2 ЧАСТ

admin