НЕ Е СМЕШНО

ПСИХИЧНО БОЛЕН КРАДЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ПОДПИСВА С ТЯХ ПЕТИЦИИ. ДАВАТ ГО НА СЪД!

Интернет психопатът, представящ се в глобалната мрежа, като Атанас Куртенков, който би следвало да минава и да бъде възприеман, като брата на лектора във ЛСУ Андрей Куртенков (също в не много добра психическа кондиция- въпросният е последовател на Пастафарианската църква, което се изразява в ходене с гивгир на главата…!) тероризира напоследък сайтовете за он-лайн петиции със своите безумия, като ежечасно поства петиция с налудничави заглавие и съдържание. Петицията е озаглавена ” Убий помияр-спаси дете” и цели да дразни обществеността, като е подписвана лично от автора си с крадени имена и подписи, което раздразни засегнатите и подписани лица и те сигнализираха за нарушението до нашия сайт.
ИСТОРИЯТА НА ФАМИЛИЯ КУРТЕНКОВИ :
/мелодрама с елементи на комедия/

11705276_10204700026404036_5704171125569269566_n

 

Пастафарианската църква….

Куртенков с гивгира стана известен преди време в обществото, като враг на уличните кучета. Същият е подозиран, че стои зад редица интернет групи, базирани основно във Фейсбук, призоваващи садистично изтребване на четириногите ни приятели, където щедро се дава поле за графоманска изява на садисти, психопати, агресивни и хиперактивни тинейджъри с неовладяни психо-проблеми и други пишман-химици, които споделят доказани и недоказани способи за отравяне и други варианти за отнемане на живот по способи, които би следвало да алрмират здравните, психиатрични служби, че имат напразно нехоспитализирани пациенти.
Андрей Куртенков е доказано жаден за слава старец, но след наскоро проведения протест, чийто обект беше сватбеният фотограф Светлин Минков,чиято самоличност също е предполагаемо открадната и зад нея мишкува именно гивгироносителя Андрей Куртенков , кучемразецът изпадна в истерия, че сам си е отнел светлината на прожекторите и реши да привлече вниманието все пак към своята фамилия.

Протестът на природозащитниците против сватбения фотограф Светлин Минков

По някакви остатъчни белези на здрав разум, той все пак не насочва в последните години огъня лично към своята персона, вероятно опасявайки се от възможността да се поиска от поркуратурата принудителното му настаняване в психиатрично заведение и естествено отнемането на възможността да перподава и работи във систечата на образованието. Апропо именно там работи и набеденият, за автор на кучемразната петиция и крадене на чужди, лични данни Атанас Куртенков- той пък наскоро бе станал известен на медиите с някакво свое позорно изгонване от преподавателско място из провинциалните гимназии.

Неволите на Атанас Куртенков…

Последните отчаяни опити на психопат, представящ се за единия от братята Куртенкови да бъде забелязан, е петиция с малоумно съдържание и още по-несериоозно заглавие “Убий помияр-спаси дете”. Въпросната петиция освен, че алармира за проблеми с психиката на автора си, не разкрива някакви адекватни цели, но за сметка на това е в разрез с морала и общоприетите норми на поведение и за това постоянно е сваляна от сайтовете за он-лайн граждански инициативи. Подписващият се, като Атанас Куртенков и заявяващ се, като автор на въпросната петиция обаче е неуморен и ежедневно я качва отново и отново. Последното е, разбира се е забавно и умилително, но група граждани-природозащитници не проявили разбиране към психичните страдания на представящия се , като Атанас Куртенков- автор на он-лайн петиции и решили да го съдят, като за целта ангажирали дори шестима адвокати.
Въпросният интернет-активист разписва петицията си с чужди имена, и то на хора, доказани природозащитници. Освен, че е откраднал самоличностите им и против волята им ги е подписал в кауза, срещу която се борят, КУ-КУртенков е направил и електронни пощи на техни имена и всячески употребява личните им данни не по предназначение и в разрез със закона. Природозащитниците не възнамеряват да влязат в положението на човека със съмнително психично здраве , представящ се за Атанас Куртенков, брат на гивгироносителя, преподавател в ЛСУ по ветеринарна медицина Андрей Куртенков (което поставя, според мен по-глобалният въпрос- как така не до там хора с всичкия си преподават на младежите, защото Андрей Куртенков не отрича любовта си към макароните и съдовете за тяхното изцеждане, както и омразата си към животните, невзирая предмета, по който преподава?!) и са нахъсани да го дадат под съд за използването на личните им данни в разрез със закона.
Дали представящият се за Атанас Куртенков е всъщност преподавателят от ЛСУ и любител на спагетите, но не и на животните Андрей Куртенков, дали освен това същият е окрал и още редица други самоличности, чрез които дерибейства из интернет, чешейки си болното място да има с кого да си комуникира и кой да му обръща внимание и дали въпросната личност, която и да е тя, въобще е носител на психическо здраве, което предполага и позволява носенето на наказателна отговорност е въпрос, който разследващите органи тепърва трябва да решат.
Много вероятно е да става въпрос за болен човек, който се нуждае от спешна, психиатрична помощ.
Стои открит и още един въпрос:
т.к отвъд забавната част, представящият се за Куртенков човечец реално разпространява доста садистични идеи за умъртвяване и рецепти за отрови, които ако попаднат в погрешните ръце и съзнания( а, може би това вече се е случвало!) могат да доведат до смъртта не само на уличните животни, (което е престъпление само по себе си), но и на хора и най-вече деца, т.к се внушава необходимостта отровите да бъдат разпилявани из паркове, градинки и детски площадки- защо до сега компетентните органи не са предприели разследване?
Чия смърт чакат?
Отделно от това защо психично болният човек е оставен без надзор, след като е доказано опасен за обществото?! Чия отговорност е това и защо и кой не си е свършил работата, след като  редакцията ни разполага със сигнали по същия въпрос датиращи от преди няколко години?
На какво се дължи това бездействие на органите и кога ще им бъде потърсена отговорността и наложени наказанията?!
Най-вероятно, представящият се за Куртенков е психично болен и наказателно неотговорен, но компетентните органи, които са бездействали и не са си свършили работата своевременно, а и изобщо подлежат на търсене на отговорност!

Активно призовавам засегнатите граждани, природозащитни организации и отделни активисти за обединени и масирани действия срещу държавната администрация, която от години проявява безхаберието да не си върши работата, за която и се плаща, което е бездействие подлежащо на търсене и носене на отговорност!

Вижте още...

Мюсли с паяжина, фрийкове и едипов комплекс м/у любовници!

admin

Трима глупака и половина срещу агресията на Кремъл!

admin

ЛУНА- КОГАТО ЛЕКАРСТВАТА НЕ ПОМАГАТ ИЛИ НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА!

admin