РЕЗИЛ

ДЖОРДЖАНО ЩЕ СИ РЕЖЕ ВЕНИТЕ С ПЛАСТМАСОВА ВИЛИЦА! АТАНАСКА ЗАПИСА ПЕСЕН!

Ерата на музикалния (и не само) инвалид Джорджано свърши.Събиращият милиони гледания в Ю тюб бездарник, който с некадърността си веселеше мало и голямо из България,  като същевременно ни резилеше по света, вече е обречен на позорна забрава.

Джорджано се излага!

От “Пайнер” яко се прецакаха, като цакаха пара, за да му направят клип с по-некадърна и от него дори певичка, чието име, така никой и не запомни.

Джорджано в ПайнИр!

Митю ПайнИра се беше наточил да прави от Джорджано звезда на смеха и да богатее на гърба на менталното и вокалното му увреждане, обаче Атанаска от Павликени извади бирената бутилка от вагината си и я прелокализира в неговото аналано отверстие, образно казано, разбира се! За по-простоватите ми читатели: Атанаска прееба и ” Пайнера” и Митю ПайнИра, като записа песен!
” Творбата” е снабдена с достатъчно некадърен видеоклип, а на фалшивото пеене на влюбената в Азис Джорджано може само да завижда! Атанаска Тушева цепи мрака с кичозна визия, бездарни танци и безобразно пеене и се очаква интернет сеирджиите да и нацъкат несметно количество гледания, с което да пратят дългогодишния Ю тюб палячо Джорджано в историята на нет-резилите, където ще си партнира с ” Кен ли” на Валентина Хасан ( “Кен Лий” на Валентина Хасан)  и “Шест кокошки съм заклала” на Данчо-кандидат от Music Idol (” Шест кокошки съм заклала”-Данчо).
За капак хитрата павликенска курвент…фурия се е изхитрила максимално и  почти е дублирала пайнерското заглавие на “хита” на Джорджано, с което окончателно обърква феновете на Ю-тюб позорищата и нагло краде гледания от клетника с къси гащи!

Вижте още...

ЗА “БЕНТЛИ”-ТО И НАДЕНИЦАТА

admin

Дебора е принудително изританата от Брадъра!

admin

ТЪРСИ СЕ МИНИСТЪРА….

admin