ПРАХ В ОЧИТЕ

ГАВРЯТ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА В БИГ БРАДЪР

Стана известен още един почти сигурен участник в задаващия се сезон на Биг Брадър наесен. В обавения, като формат за “обикновени” граждани отново е попаднало лице, за което светлината на прожекторите не е новост. Това е бивш фолк изпълнител от каталога на музикалната компания на Ники Китаеца-Кристиян Стойков.
крис3крис вили
Младежът е родом от Плевен, с хомосексуална ориентация и капризен нрав. На него се залагат големи надежди от продукцията и му е обещана едва ли не ” главната роля” в шоуто, разбра ” Скръбни вести” от сигурен източник от екипа на предаването.
крис 1
Стана ясно също така, че голяма част от “обикновените” участници са успели да си договорят и 5 цифрени хонорари за престоя си в къщата. На такива ще се радват по-обещаващите от към скандалност персонажи. По-семплите участници ще трябва да се задоволят едва с надеждата да грабнат голямата награда. Това, от своя страна не е особено несправедливо, т.к по традиция форматът се печели от някоя от по-незабележимите персони.
Друга,любопитна подробност станала известна преди старта на шоуто е, че отново ще се залага на скандали и дрязги на ниско равнище.  Сред провокациите тази есен е заложена  война между секс-символи, като на кучетата за стръв е метнат вече поизтърканият образ на повехналата плеймейтка Николета Лозанова, чиито снимки горят, хвърчат и се кълцат из визитките на  сексапилните, нови съквартирантки.

ни ло

 

Гаврата с фотосите на сричащата водеща, издава сериозно творческо безсилие от страна на екипа на Биг Брадър, т.к. добре си спомняме, че миналата година отново бе заложено на същия скандал. Тогава истеричната готвачка Камелия Воче бе прецакана да замеря с яйца портрета на Евгени Минчев, което трябваше да доведе  взаимоотношенията между двамата до инфарктни фази. Уви, проблемите със сърцата им дойдоха от съвсем други, неочаквани посоки.

Вижте още...

НОВИТЕ ИЗКУСИТЕЛКИ НА ХОЛИВУД

admin

МЕРЕЛИН МОНРО УБИТА ЗАРАДИ ФИДЕЛ КАСТРО.

admin

ЛУНА И ДЖОРДЖАНО ПЪРВИТЕ НОМИНИРАНИ ВЪВ ВИП БРАДЪР!

admin