ГЕЙША

МЕСЕЧКОВ ДОКАЗАН ГЕЙ! ЕТО ГО ИСТИНСКИЯ КАТАДЖИЯ!

Наш читател ни изпрати фотографии, на които вечно вторият, ревящ, хомо-танцьор Наско Месечинков е в компанията на мъж на име Николай Проданов.

месечкова 2

Именно той, според информацията,  която получихме е въпросният КАТ-аджия прежалил се да омърсява “палката си”  в задните части на “желаещия брак и близнаци” хомосексуалист.

месечкова 5

Ето, какво пише, нашият фен :
“Здравей,
Това е е катаджията на Атанас Месечков. Снимките от морето са направени, когато катаджията е бил в болничен….за да се видят.

месечкова 4

Предната събота са били в Стара Загора на разходка из минералните бани и вечерта да били на клуб в Хасково, където е направена снимка от клуба….”

месечкова 3

Явно, педерастията на Месечинков е вече твърдо доказана, особено, ако се зачетем в милия диалог, който двамата влюбени мъже водят под една от снимките….

месечкова1

Бездарният танцьор се оказа и бездарен актьор, защото жалкият театър, който разигра във ВИП Брадър, а после  продължи и  под формата на лъжливо турне из медиите, че “връщал резбата в правилната посока”, вече  е разбит от вечно търсещия приключения и мъжки ласки (прониквания) задник на  винаги воторто място, обляно в сълзи и сополи – Месечината.

Вижте още...

КИТАЙСКО МЕНТЕ

admin

ПАРИ И ЦИРК ОТ ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ!

admin

Месечков духа на дрегера на Катаджия от прованса!

admin