ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА

ПЛЯС,ПЛЯС, ПЕДАЛИТЕ!

Т.к наскоро отново педерастите ми напомниха за съществуването си,  необходимостт от което е под голям въпрос, то ще трябва да се отдам на поредните си размисли, без страсти (безстрастни, безпристрастни) относно техните най-крещящи прояви в обществото. Безспорно това е така нареченията Парад или София Гей Прайд, където ходят 30-тина педала да реват за някакви уж потъпкани права или нещо си там, което им били недодали… Исканията си те  отправят към обществото, а всъщност природата е тази, която ги е ощетила….
Но, да започнем от практичната страна на въпроса. Какво могат да постигнат хомосексуалните посредством инструмента “парад” ?
Първо хубаво е да се знае, че паради се правят в чест на нещо достойно за уважение, в знак на празник, отбелязване на знаменателно събитие или обстоятелство. В този ред на мисли да се празнува хомосексуалността е повече от неуместно, защото дори да вземем най-невинното определение за тази сексуалност, като често употпребяваното ” различните” става ясно, че това е нещо, което се отличава от общоприетото, т.е. нормалното. А, защо, за бога трябва да празнуваме едно отклонение от нормата?! Кому би дошло на ум нещо толкова нелепо?!
гей заглавна
Второ, съвсем до скоро хомосексуалността кротко си седеше в списъка на психичните отклонения на СЗО (световната здравна организация). Ваденето и от там не е изобщо повод за радост , от страна на самите хомосексуалисти, защото това не означава, че хомосексуалността е спряла да бъде отклонение. Означа единствено , че СЗО абдикира от задължението си да ангажира световната, научна, медицинска мисъл с напъни и старания да изобретяват било то лек срещу педерастията, било то ранна, пренатална диагностика за евентуален хомосексуален плод и създаването на възможност за своевремнното му абортиране от майката, а най-важното отказа се от опити за откриването на причините за увеличената раждаемост на хомосексуални хора и хора с други сексуални отклонения в последните години, за да разполагаме с информация за превенция на това болестно състояние на обществото. Така, че паради по повод на това трагично обстоятелство и лична драма- хомосексуализма и други отклонения на сексуалното влечение е повече от неуместно да се правят…
Две думи за личната драма….
А, тя не е малка и неизвестно защо тази болезнена страна на нещата се замита под килима прикрита за шарените, весели флагчета на “уж” радостта да си “шарен”….Луд на шарено се радва, обаче надали самите “цветни” са така радостни от факта на своята “шареност”. Пасивните мъже хомосексуалисти харесват хетеро мъже… От тук сами разбирате , че връзките им, било то дори спорадичния, евентуален, едноразов сексуален контакт е на практика в сферата на не научната фантастика. И така, с компромис под мишница те опират до услугите на активните хомосексуалисти, които в обществото функционират, като прикрити ( криещи се дори и от себе си самите!) гейове. Услугите го казвам съзнателно. Това са мъже/момчета, които не рядко имат “официална” приятелка-жена, изглеждат добре, някои от тях се изявяват, като активни спортисти-бодибилдъри, поддържат апетитни, напомпани тела и т.н….Обаче, но и т.н. -тези на вид корави, мускулести мъжаги или много яки “пичове” срещу 80-100 лева ще опрашат всяка нежна, мека китка…В дома си. За лицемерието на тази ситуация няма да размишлявам .Парадоксът обаче е голям, по-голям от мащаба на изпедерастяването сред българския мъж. Големият ужас е, че млади, прави на вид симпатични гейчета трябва да се бръкнат в джоба с по стотачка, за да ги промуши някой анално…  А, не обратното- те да са подзаработващите от тази дейност, както непросветените в проблематиката на тъжния ,педалски живот сигурно предполагат….Тъжно, невероятно, но-факт.
Активните-прикрити не зная как го изживяват-срамуват ли се от стореното, или им е хем приятно, хем полезно, “guilty pleasure” ли е това, или просто работа…Един Бог знае.
Лесбийките са на не по-различен хал. Класическата лесбийка се влюбва в хетеро жени. Шансът е минимален, но все пак има малко повече вероятност някоя хетеро от любопитство да се изкуши да провери дали няма пък да и хареса да я ближе женски език и ръчка вибратор. Но до там. За връзка и дума не може да става…
Връзките им се налага по необходимост да са помежду си, но те са осеяни от изневери – платонически и не, защото хетеро жените си ги влекат, пък класическите им хомо посестрими-не чак до там… От там и двете страни на практика страдат. И живеят във фалшивото лицемерие, че са весели хора с пъстри знаменца на любовта. А, любов в живота им много няма.
Сега да видим как стоят нещата с поставянето на евентуални искания от страна на сексуалните малцинства. Първо, искания се поставят чрез други форми за изразяване на граждански позиции, не парад- това е редно да се знае от организаторите на безпредметното шествие. Но! Какви са исканията, все пак?! В годините се искаше от задължаване на обществото да се радва на гейовете, до степен да ги заобчиа с майчина и братско-сестринска обич до разрешаването на брак между еднополови индивиди…. Първото е кауза пердута до момента, в който самите “различни” не направят необходимото тази тяхна различност да не представлява поне непреодолим дразнител. Това може да стане лесно, като просто водят образ на живот, който не се различава драстично от образа на живот на хетеросексуалните хора. Които на първо място никак не държат да се информират или да не дава Господ да стават свидетели на креватните им практики или пък демонстрации как именно това се случва по пейки, градинки и бордюри на фонтанчета. От тук насетне, всякакви общоприети форми на изява и съответстващ на тях външен вид са напълно достатъчни, за да не се поражда противопоставяне между различната сексуалност в ежедневието. С две думи озаптеете тая различност до степен да не си личи чак толкова или поне да не боде очи. Разбира се, ако се тръгне с перо в задника, невзирая каква е твоята сексуалност и дали ти изобщо имаш такава, удивените погледи, хихикането зад гърба и други по-осезаеми реакции на възмущение, смут, шок и ужас са ти напълно гарантирани. Може и паве да метнат по теб разгневени старчета… Но това, дебело повтарям е бремето на неумението да се адаптираш към жизнената среда и не е в никаква връзка с отверстията,  които ти носят сексуална наслада. Всеки “фрийк” е еднакво зле приеман и отхвърлян от нормалното общество, невзирая сексуалността си.
Сега да видим нонсенса с гей сватбите…. 

гей3

Гей бракове е в разрез с всяка практичност да има. Никому това не е нужно, най-вече на самите гейове! От сключване на брачен съюз се дърпат дори хетеро двойките напоследък, т.к. самата брачна институция се изживя, като форма на съюз, та на педерастите сега име опрял ножа в задника да се бракосъчетават. Принципно бракът, е форма на договор, която подсигурява уреждането на финансовите взаимоотношения между съжителстващите индивиди и условията на отглеждане на общото им дете. Доколкото имуществените въпроси към настоящия момент могат да бъдат уредени с цяла поредица законови възможности, норми и практики, извън брачната институция, а дете от хоомосексуална връзка не може да се роди, то необходимостта да се разиграват грозни циркове със гей-сватби и погребения отпада напълно.

11737985_445251192313301_7532818091856035140_n

Осиновяването на деца от еднополови двойки е в сферата на абсурда. Първо не може едно дете да няма ни майка, ни татко или поне никой от “родителите” да не отговаря на нито едно от двете определения! Така де, това са хора ни жена, ни мъж, били те лесбийки или педерасти. Нямат никаква конкретна полова определеност, никакви конкретни полови характеристики и белези, които да спадат категорично към който и да било от двата възможни пола, създадени от природата, Господ Бог или каквото там друго теоретично схващане за сътворението на света възприемате. Никога не са напълно жени или мъже. Тази страна смесица може тотално да обърка представите на детето за света, хората и половата и сексуалната определеност. Да не говорим за образите на сексуален живот, които при хомосексуалистите никога не са, като “при хората”. И как ще обясняват тези ” ни мъж, ни жена” воденето на полов живот на детето си, как ще го въведат в темата, как ще дадат съвети, като самите те не знаят кое в коя дупка се слага и защо?!
гей 12
За подигравките в училище, на двора и въобще не искам и да говоря- това е ясно на всеки и никой, никога няма да им ги спести, дори до дълбоките им старини. Празниците, Коледите и Новите Години с майко-татковците от неопределен вид и пол най-малкото ще направят семейните фотографии една отвратителна пародия на семейните ценности.
После, как едни неправилни хора, с неправилен образ на живот могат да дадат правилното възпитание на едно дете?! Ако, спорят, че са правилни- не, не е правилно да се гушкат двама чичковци, нито две лелки с вид на чичковци и мустакати бузи, да ходят късо подстригани и татурани хванати за грубите си ръчища, но ако спорят, че така трябва, то ок, нека възпроизведат сами от това дете! Та от правилните връзки деца се пръкват-няма нужда от паради, за да си родиш дете! Но!  Тая гледка е не просто стряскаща, но и объркваща и никак не може да възпита едно дете най-малкото с усет към красивото, да не говорим да му изгради нужната проекция на добро-лошо, правилно-грешно, здраво-болнаво.
А, и после, защо за Бога осиновяване?! Та, нали тия толкова се бият в гърдите, че искат да са равни, че са като другите, че нищо им нямало- ми да сядат мъжкараните и да раждат по естествен способ, а меките китки да се насилят и за заплодят някоя жена, като толкова са “неповредени”. А, ако не желаят по нормалния начин, то по ненормалния НЕ МОЖЕ! И НЕ ТРЯБВА! Нямаме си ние в обществото достатъчно грижи по борба с безплодието на нормалните, хетеро-двойки, сега ще се озорим да мислим на педерастите за капризите. Да си вземат аквариумни рибки-гупи и да мирясват! Деца им се приискало! Те себе си не могат да възпитат в дух на уважение към обществените норми, та ще им се поверяват детски психики да ги увреждат ментално и морално!
Като подхванахме детско-възпитателната тематика, да се върнем на наглостта от таз годишния гей Прайд или както там се казва това позорище. Обявено беше на сайта на София Прайд, че мотото на “шествието” щяло да бъде против дискриминацията на сексуално обърканите в системата на образованието….Първо, как може изобщо да се навържат сексуалните отклонения с образователните институции ум не ми го побира. Демек сексуално девиантните вместо да учат седят и се чудят как да излъчват нестандартната си сексо-ориентация, а после реват що ги гледат странно.

гей 99

Според организаторите с този проблем са се сблъсквали почти всички нехетеросексуални и трансполови хора и въпреки това той остава невидим, неразпознат и неадресиран както от родители и учители, така и от експерти. Сега….За да бъде невидим, явно или не е толкова мащабен, че да бъде обозрим. Или гейовете съзнателно го държат невидим- все пак никой не им пречи да се оплачат, че ги тормозят…Ако не ги е срам да си кажат, че ги тормозят, защото са гейове. а, защо ги е срам да кажат това: по-натам….”Проблемът е осезаем и във висшето образование.”-пише на сайта, като впечатление прави, че висшето образование е едва помежду другото споменато, което ни навежда на мисълта, че тия освен, че са сбъркани сексуално, но и още от твърде рано започват да развратничат….Което вече наистина е проблем на образователните институции, разни первезни малолетни да сеят разврат и полово предавани болести из училищните тоалетни.
“Организаторите на прайда цитират данните на Агенцията на Европейския съюз за основни права (FRA), която през 2012 г. обяви данните от допитване сред ЛГБТ хората в България. От анкетираните 1034 души 71 процента отговарят, че „винаги“ или „често“ са криели това, че са нехетеросексуални или трансполови, когато са били в училище. С процент повече са отговорилите, които в училище са били обект негативни коментари или отношение заради това, че са ЛГБТ, а 95 процента са били свидетели на такива коментари или отношение спрямо другиго.”
Какво става ясно от това социологическо изследване?
Първо, те сами крият какви са, за което свидетелства и поведението и количествената им представителност по време на така наречения Прайд- т.е. никой не ги дискриминира, те сами се срамуват от себе си. Значи, самчки разбират и се оценяват, като притежатели на нещо, от което следва да се срамят, и което следва да прикриват! Второ, отбележете какъв висок процент от обществото не приема и не желае да им бъде натрапвано изкривеното за нормално! Защо се упорства и не се уважи желанието на обществото да не бъде малтретирано с тези ЛГБТСНАИКШОСХИ и други и да се престане с опитите да им се натрапват, пробутват, няавират под носовете нравите на това малцинство?! Насочете средствата, енергията и усилията си към медицинското разрешаване на проблема. Той не е от обществен характер-обществото има правото да не желае да признае неправилното за правилно! Има правото да желае болното да бъде лекувано! Болестта да не се обявява за норма, а да се търси за нея лек и цяр!
Но, да си дойдем на думата!
Значи тази година педерастите реваха заради “дискриминацията спрямо ЛГБТИ хората в образователните институции”.
Предоставила съм на вашето внимание кадри от мероприятието им посветено на тази възвишена цел. Та нямаше нито един плакат, нито един надпис,транспарант, бележка,балон знаменце, шал, от които да ставаше ясно, че това е за което се борят, срещу което протестират.  Въобще от нищо не ставаше ясно, какво, аджелба искат тия пак и още?! Никой не скандираше това, окето уж било “мотото” и “поводът” и “проблемът”, “надсловът”- не викаше това по мегафони , не разясняваше, не обясняваше. Имаше някаква сценичка, където се покачи бездарна певичка, която изпя чужди песни, при това без да е надарена с вокални дадености. После излязоха и двама травестита, кичозни, грозни, бутафорни- един дърт и много вулгарен, който ръсеше цинизми, насред мероприятието, търсещо адекватно отношение към учащите се педерастчета, а в същото време ги учехме, как самите те да са максимално неадекватни, чрез възможно най-лошият пример, и че мъжете си слагат спирали по очите и против забременяване и други вулгаризми! Обясни тьтя им Елза Парини, по варненски просто Иво…Имаше и още един по-млад травестит, но скучен( На, което- Слава Богу!)- той показа много общообразователно среден пръст. Не стана ясно дали на дисдкриминацията в училищата или това бе съвет за методиките за самозадоволяване към подрастващите, насъбрали се на парада…..
Към финала на сценката изпълзя и Радослав Стоянов, също твърде нежен елемент-представител на БХК. Той рева, да си ходят по групички, защото можело да ги бият. Биха обаче само мен-хетепросексуалната жена, журналист и просто гражданин, с мотива, че “знаели били, че съм лесбийка”, ама не можело да стоя на средата на столичен булевард…Липсата на здрав разум и логика не коментирам, то в нездраво тяло с нездрав дух, какъв здрав разсъдък да търсиш.
Искам да попитам, т.к Столична Община е разрешила това мероприятие, вероятно обявено под гореспоменатия надслов- ” дискриминацията спрямо ЛГБТИ хората в образователните институции”, а се говори и, че е имало и общинско финансиране, но и да е нямало, все някакви средства са постъпили от някъде за усвояване- информира ли се някой и подири ли сметка защо на това “събитие” никъде не стана дума за обявената, свята, обществено полезна, добродетелна цел?! И, ако обявената цел е била лъжлива и измамна, то очевидно на ЛГБТВСИКШОХСШ хората не им дреме за дискриминацията спрямо ЛГБТИ хората в образователните институции, а преследват съвсем други цели с тия Паради. Или, което е по-логичното, такава дискриминация изобщо няма, защото на невръстните учащи се не им е до педерастичните ,сексуални драми и терзания! Те да насмогнат да завършат срока и да се подготвят за матурите.
Друг прелюбопитен момент бе, масираното , да не кажа преимуществено присъствие на чуждестранни”пратеници” на това шествие. Българското представителство не наброяваше и 50-тина човека, повечето хлапетии дошли да слушат музика, без сигурно въобще да спадат към групата на “обратните”. Разбира се дъртия, вулгарен травестит, с циничните си изяви им е нанесъл дълбока душевна и образователна травма, за което някой трябва да потърси отговорност от организаторите, които са го поканили да вулгарничи там там. Там където се знае, че ще има деца, и където ще става дума за образователни институции! Надявам се в тая страна да има и други правозащитни организации, освен извратеното БХК, което със всяка своя изява е в разрез с норми, морал,че дори и закони! И така, от къде и с какви автобуси бяха стоварени еврогейците на този парад- видя се, че българина в своята масовост не е педераст!?
И още- някаква агитка от 90-годишни старици с еднакви екипчета. Розови тениски, шапчици и знаменца, доста бойни-за какво бяха загрижени те, тези мили бабички?! Гей бракове ли искат да сключат на смъртния си одър, проблемите с дискриминацията в образованието, което смятат да придобият, по повод навършването на своите 90 години ли ги вълнуват или просто платеното протестърство е намерило почва и в гей-парадите?
Шествието, за капак беше охранявано от целия наличен състав на БГ полицията и жандармерията, там бяха всичките линейки и всички служители на червен кръст….За чий х*й или г*з такива разходи?! Айде медицинските лица, да кажем са там, ако нечий задник прокърви или се разкъса от обич. Ами, силите на реда?! Та, самият парад бе еманация на безредиците. Защо група извартеняци трябва да шумят, спират движението, сеят пропаганда за секс, сред малолетна аудитория и развращават младежта, чрез поканените вулгарни, цинични аниматори?! Защо центърът на София, столицата на България бе блокиран, заради шепа нездрави перверзници, на които бе позволена вулгарщина, агресия, груба демонстрация на сексуалност пред невръстни деца, с което бяха потъпкани правата на мнозинството нормални столичани?!

дете парад1

И за финал-това място бъкаше от бебета, младенци и други лица в кърмаческа възраст…..Искам дебело да подчертая, че от еднополовата любов живот не се ражда! Дълбоко неуместно бе да водите “плодовете на любовта” си там, където от практикуваните любов, обич и секс нищо не може да се роди. Освен зарази и хемороиди!
А, от дупето по пътя на природните закони може да излезе само ако, каквото и да сте набутали там преди това….

Вижте още...

По наклонената плоскост на българското образование…

admin

Вървя народе възродени и простотия сътвори!

admin

ИЗКУСТВОТО ДА ОБЩУВАМЕ!

admin