РЕЗИЛ

БИГ БРАДЪР С ОПОРОЧЕНИ КАСТИНГИ?

С недоволства и огорчения текат кастингите за новия сезон на Биг Брадър. Граждани се оплакват, че от екипа на продукцията им дават зор и по спешност ги привикват дори и от чужбина за уж събеседвания и кастинги, като всъщност психоложката на формата, чийто професионализъм не рядко е бил поставян под съмнение- Ани Владимирова кара участниците да разиграват групови игри от типа на ” Бързи смели сръчни”, като до събеседване стигат, според наблюдение на кандидатите хора, които не могат да минат на 100 % да случайни, обикновени граждани. На един от последните кастинги, за който ни писа наша читателка, долетяла по спешност чак от Австрия, сред кандидатите бил и братът на циганката Пенка, известна от риалитито по ТВ 7 ” Мис България”.

ПЕНКА

Самата “звезда” от ромски произход също присъствала там. Изненадващо или не, но на събеседване от общо 11 човека бил допуснат едва ли не само той. Очевидно отново се залага на евтини сензации и присъствието на непоръбената циганка на лайфовете, за да забавлява народа с простоватия си натюрел. Компания на брата на циганската Мис направил и хомосексуалист, завършил актьорско майсторство, който също минал на по-преден етап от подбора на съквартиранти-неприятно впечатление прави афинитета на продукцията към хората с различна сексуалност.
Според информация на екипа на “Скръбни вести”, така нареченият ” обикновен сезон” на Биг Брадър няма да изобилства от наистина случайни граждани. Повечето  от сдобилите се вече със заветния договор не са хора, на които шоубизнеса им е съвсем чужд, макар и да не са от най-първия ешалон. Но, то пък от друга страна и във Вип изданията на формата не присъстват хора първа писта.
Според слуховете в Къщата на есен ще влезе уонаби фолк-певицата от турски произход Нори Хасан, която е по-известна, като предизвикателство за психиатричния, научен ум, отколкото с творчеството си, а също и скандален, еротичен модел. На последния се възлага досадната вече за формата, надежда да върти любовни интриги и афери-тематика, доказваща, че творческата мисъл си има своя краен предел.
От казаното до тук, разбираме, че не се очертава нищо ново от към сценарни изненади и отново на дневен ред е въпросът- ” Нагласен ли е Биг Брадър?”

Вижте още...

ВОЛЕН СИДЕРОВ БУЙСТВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ! ПОТРОШИ ЛАФКАТА ДО НАТФИЗ! (ОБНОВЕНА+ВИДЕО)

admin

ЗА “БЕНТЛИ”-ТО И НАДЕНИЦАТА

admin

112 ПРОВАЛИ ЗООПОЛИЦИЯ, ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАРАБОТИЛА…

admin