БОТОКС

ДЕБЕЛАНА ПРОБИВА В ШОУБИЗНЕСА С ПРОЗРАЧНОТО БОДИ НА БРИТНИ СПИЪРС

Начинаещата унгарска певица с артистичен псевдоним Снежанка, реши да направи пробив в музикалната индустрия, като подемагогства на тема колко е трудно да се изкачи кариерната стълбица в шоубизнеса, ако си с , както тя се изразява “нестандартна визия”. Дебеланата, вместо да се подложи на диета, фитнес и двигателна активност, просто решила да превърне дефекта в ефект и дори да придаде елемент на бунтарство на сланините си, като във видеоклипа си набутала разплутото си телесище в прозрачен гащиризон, обсипан с блестящи камъчета, едно към едно, като този от клипа на Бритни Спиърс “Toxic”.

снежинка

бритни

 

Snowflake тежи около 165 килограма, като навличайки прозрачното боди искала да се открои и да предложи нещо ново.
” В шоубизнеса всеки е с идеално тяло, а това не е точно така. Реших да направя този клип така, в подкрепа на дебелите хора”-обяснява Снежинка, въпреки че не отрича, че вече е залята с негативни коментари от потребители на сайтовете за видео споделяне, но твърди, че не им обръща внимание.
В клипа към песента си “My Mission Is You” изпълнителката сменя няколко тоалета-червена рокля, черен и леопардов костюми, както и маски и домина.  Във видеото има и сцена, в която героинята и заковава  кавалера си към леглото и сяда върху него!

снежи

Въпреки, че Снежинка е начинаеща певица, шоубизнесът не е ново поприще за нея. нейните ръст и килограми и помогнали да бъде избрана от унгарски режисьор, който и предложил роля в унгарска комедия, в резултат на което 34-годишната дама била изпратена и на курсове по английски.
Все пак амбициозната дебелана успява да подпише договор със звукозаписната компания Drastique Records, нейни песни и клипове започват да се появяват в Itunes, Spotify, Amazon и YouTube.

снежиту

За сведение на несведущите привеждаме за пример Адел, която е не по-малко тлъста, но преспокойно просперира из световните музикални класации в прилично облекло, съответстващо на габаритите и , залагайки единствено на вокалните си дадености. И това далече не е единствения пример в тази насока….
 Въпреки това, все ще се намерят  дебелани, които  винаги да намират извинение за пукащите се по шевовете свои хладилници, търбуси и одежди, като разбира се за това вина ще има обществото, което не ще да се отнесе с разбиране към огромния им апетит и следващия от него огромен размер на туловището.

Вижте още...

Тунинг за стари Барбита

admin

ФЕСТИВАЛЪТ В КАН И НЕГОВИТЕ АТРАКЦИИ

admin

УЛТРАВИОЛЕТ Е ЦВЕТЪТ НА 2018-ТА

admin