ЧАРШАФИ

АТАНАСКА ОТ ПАВЛИКЕНИ ГОЛА!

Докато нереализиралата се, като фолк певица сливенска циганка и проститутка (факт, за който свидетелстват нейни близки дружки от хомосексуалните среди) Андрияна лъже най-нагло по-възрастните телевизонни водещи, като Любица Кулезич и Станислав Трифонов, спасяващи рейтинга си с упадъчни и позорни теми, че се е снимала в порно филм, то Ю Тюб сензацията Атанаска от Павликени нагази смело в порното без никакви съмнения.

атанаска 1

Най-доброто от Атанаска!

Разюзданата провинциалистка с прегорени коси, която мастурбираше пред камерата на лап топа си с пластмасова бутилка бира, усетила, че шокът от нейната алкохолна разкрепостеност е преминал реши да стигне до крайност. Атанаска изтипоса на стената на Фейсбук профила си свои анатомични фотографии, щедро разкриващи, че цици няма, но между краката и пътека е направена!

атанаска павликени

Дали този самоотвержен акт ще донесе на Атанаска втори тур на популярността може само да се гадае. За сега не ни остава нищо друго, освен да си поиграем на гинеколози и да видим оставила ли е онази бирена двулитровка някакви неизлечими белези по най-милото на павликенската търсачка на слава.

атанаска 3

андрияна

Андрияна, която не прокопса  ни в чалгата, ни в порното ;(

андроида риъл

Вижте още...

Търсите ли принца на бял кон? Ето кои са най-обаятелните, съвременни принцове!

admin

БИВШ СТРИПТИЗЬОР СТИСКА ЛИМОНИ НА МОРЕТО

admin

Предимствата на спането с памучни спални комплекти, които не можете да си позволите да пренебрегнете

radi