ОПАШКИ

ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ИСКАТ СЪД ЗА САДИСТ ОТ ФЕЙСБУК!

След като Фейсбук бе разтърсен от жестоките постове и снимки на сватбения фотограф Светлин Минков, насочени срещу уличните кучета, потребителите на социалната мрежа решиха да организират протест, чрез който да искат наказания за садиста.

минковв

минков отново

 

 

минков 4

минковв

11655461_10153377836304000_2125488905_n

 

Протестът ще се проведе на 11.07.2015 г. от 12:00 До14:00 в градинката пред църквата “Свети Седмочисленици” до сградата на МВР на улица “6-ти септември”29 в град София.

Недоволството срещу садистичните мисли и изображения на “човека на фотографското изкуство” набра огромна сила в последните дни и доведе до гражданската инициатива едва сега, въпреки, че въпросният, заедно с преподавателя по ветеринарна медицина от Лесотехническия университет Андрей Куртенков, са не само основатели на Фесбук група, в която раздават съвети как по най-жесток и мъчителен способ да изтребват уличните животни, но дори имат и не малко последователи.

11705276_10204700026404036_5704171125569269566_n

ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ:

другите 11другите1другите 10

другите 8другите 7другите 6

 

другите 9другите 5другите 4

другите 3другите 2друг куртенков

Оказва се, че природозащитници нееднократно през годините са сигнализирали компетентните институции за разпространението на рецепти за отравяне на животни, които , апропо могат с лекота да се приложат и за отравянето на човек ( отделна е опасността нахвърляни по земята тези отрови да попаднат в устите на деца и клошари), но по стара българска традиции органите са си преместили органа от единия крачол в другия.

отрови

отрови 2

 

отрова 3

Неработещите ни прокуратура, общини, съд и правораздаване, като цяло за лично мое изумление все още не са довели до прилагането на така логичната саморазправа и този път гражданите се уповават на очакването въвеждане на зоополоция…

минков садисэм

Аз лично съм песимист, но нека поне публично заклеймим психопатите, и ако ги видим по улиците поне да персечем на отсрещния тротоар, да не ги наемаме на работа, да ги уволним или без да искаме да изтървем стрроителен материал с голяма тежест върху главите им или спирачките на автомобила си… Случва се….
Все още не се знае дали цялата болнавост на психиката на тези хора си остава само в отдушника за ментални заболявания интернет или имат и практически опит в приложението на болните си фантазии.
Най-подозрителен от групата е ветеринарят Куртенков, който най-малкото в работата си има достъп до животни и не се знае, дали не се гаври с тях прикрлит зад маскатна на прафесионална “нужда”. Той също така е и основен вдъхновител на вълната от омраза и жестокост насочена срещу четириногите приятели на човека, но както е добре известно една болна психика започва лавинообразно да развива отклоненията си именно започвайки от най-малкото, в случая сигурно са били лабораторните мишки по време на следването на Куртенков. Към днешна дата мишена са уличните кучета, утре, ако не се задейства прокуратурата и не постанови принудително лечение може да се стигне и до подобни страници, мисли и мечти за изтреблението и на хора…

Творчеството на Куртенков

След, като извратените забавления на фотографа Минков излязоха наяве и той разбра, че обществеността е не само информирана за проБлемнвата мчу психика , но е намерена и да потърси съдействие от органите за лечението и наказанието му, то той също активно се включи в общестмения дебат, като пусна няколко поста със съдържание на опровержение и отричане от заниманията, с които е известен на природозащитниците от години :

Screenshot_2015-07-05-18-09-51

Светлин Минков
Вчера в 17:22 ·
Моля, Michelle Gerado да изясни самоличността си. За мероприятието са уведомени МВР и прокуратурата, издирват се лицата, организатори на протеста и разпространяващи информация с клеветническо съдържание, както и авторите на заплахи. Тъй като не познавам тези хора не влагам в това нищо лично.
ПРОТЕСТЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ УТРЕ От 12:00 До 14:00 в градинката пред църквата “Свети Седмочисленици” до сградата на МВР на улица “6-ти септември”29 град София.
 Сайтът “СКРЪБНИ ВСЕТИ” ще следи за вас развитието на ситуацията и въпреки цялото си недоверие къв ефективността на БГ институциите морално подкрепя организаторите на инициативата!

Вижте още...

ПРОТЕСТ ЗАРАДИ КУЧЕШКИТЕ БОЕВЕ В СТАМБОЛИЙСКИ

admin

ЖЕРТВИ НА ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ….

admin

Така и не обикнах Исай…;(((

admin