ЧАРШАФИ

ХВАЩАТ, ЗА ДА СИ/ИМ ПЛАЩАТ! КАРЛОС ЗАБЪРСА БОГАТАШКИ СИН!

Тенденцията да си хващат богати любовници, за да могат да си плащат, за да работят и да има кой да ги слуша в средите на  чалгата вече пусна пипала и сред квази-мъжката част на жанра.
Не особено популярният фолк-изпълнител Карлос, чието истинско име е загадка, но на старини със сигурност ще е известен просто, като Татко Карло ударил кьоравото по българското черноморие! Прикритият гей, който често може да бъде видян по актуалните микс-клубове (разбирай гей-бардаци!), дълго време търсеше сродна душа, но все удряше на камък.

карлос 2

 

Причина за това е  добре известната особеност на гей-средите, по местата за социален живот да се сбират  изключително пасивни гейове, които се озовават в силно конкурентна среда, без същевременно да имат обект за когото да се конкурират. Гей-мъжете си падат по хетеро такива и силно страдат от несподеленост на чувствата. Ситуацията се усложнява още повече, от факта, че склонните на хомосексуална, активна роля мъжаги, наскоро осъзнали своята рядкост и взели да стават алчни, като  просто припечелват от постъпателните действия на половите си органи в чуждите анални отверстия и най-нагло искат за това пари. Тарифата с върти около 80-100 лева на сеанс. По този нетрадиционен начин взели да подработват и  отявлени боди билдъри, които са притиснати до нуждата от продаване на напомпаните си тела от скъпо струващите продукти за растеж на мускула и  оформяне на релеф.
 Карлос обаче, без дори да бъде боди билдър и да има поводи за гордост относно завидна мускулатура се уредил с вибратор-банкомат, шушукат злите езици от крайморските региони. Никому неизвестният фолк-певец забърсал сина на  бургаски баровец.

карлос

 

Отрочето на Стефан Василев- собственик на печелившите компании ” ММ Трейд” и “ММ Комерс”, чието притежание са редица супермаркети, заведения, хотели и други по черноморието-Мирослав изпитвал нежни чувства към също толкова финният Карлос, твърдят нашите източници. Двамата, макар открито и да не признават за ориентацията си, често били забелязвани в усамотена компания, а според запознати, малкото баровче не било хич против да развързва кесията на баща си за новата си чалга-любов. ” Все пак Карлос има нужда от спонсор!”-повдигат рамене морските жители, като така разкриват съмненията си относно искреността на чувствата на уонаби чалга-звездата.

Вижте още...

БИВШ СТРИПТИЗЬОР СТИСКА ЛИМОНИ НА МОРЕТО

admin

КАК ИЗГЛЕЖДАТ СПАЛНИТЕ ПО СВЕТА

admin

АТАНАСКА ОТ ПАВЛИКЕНИ ГОЛА!

admin